Marian Ralea: Cea mai importanta profesie a copilului este joaca

Marian Ralea: Cea mai importanta profesie a copilului este joaca

Marian Ralea, cunoscut printre adulti si copii deopotriva ca fiind Magicianul sau Magi de la Abracadabra, a venit in studioul Itsy Bitsy, unde ne-a incantat cu povesti despre copilarie, actorie si, bineinteles, magia de a aduce bucurie in familie.

Duminica e A-bra-ca-da-braaaa!” Mai stiti versurile? Pentru o multime de generatii de copii, actuali adulti si parinti, cantecul era semnalul ca incepea o zi de poveste, alaturi de Magi, si ca ziua de duminica era doar a lor.

Chiar daca emisiunea nu mai este de multa vreme pe micul ecran, Marian Ralea a mentinut viu spiritul Abracadabra, ducandu-l mai departe prin Teatrul National pentru Copii si Fundatia Abracadabra, motiv pentru care, la Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, a castigat la categoria Oameni care Inspira.

Cea mai importanta profesie a copilului este joaca”, a mentionat Magi, in emisiunea Happy Music cu Ruxandra si Marius. „Nu noi, cei mari, suntem importanti, copilul trebuie pus in prim plan”, a mai precizat el.

Alaturi de Ruxandra si Marius, Marian Ralea si-a amintit de vechea echipa Abracadabra, a vorbit despre actualele proiecte si ce planuri are de 1 iunie si ne-a amintit tuturor cat de important este sa lasam copiii sa fie copii. Poti asculta intregul podcast aici.

Vezi tot programul de la Teatrul National pentru Copii AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s