Animatii de weekend la cinema

Daca ti-e dor sa mergi la cinema impreuna cu cel mic, weekendul acesta aveti cateva filme de familie de care va puteti bucura impreuna:

Richard the Stork/ Barzoiul Richard

O animatie amuzanta despre un vrabioi crescut de o familie de berze, care ajunge sa se creada si el barza. Iarna il surprinde insa cu plecarea familiei sale de berze in Africa, unde Richard nu are cum sa ajunga zburand. E insa hotarat sa ajunga acolo asa cum poate: cu autobuzul, cu masina, cu trenul sau cu vaporul, insotit de o bufnita excentrica si de un papagal iubitor de muzica disco.

The Boss Baby: Cine-i sef acasa

DreamWorks Animation ne rasfata cu o noua animatie originala si plina de umor, despre un bebelus un pic „altfel”. Desi are mutrita oricarui bebelus adorabil, Boss Baby este foarte neobisnuit si pare „foarte matur pentru varsta sa”. E, de fapt, un spion sub acoperire, asa cum afla, la un moment dat, si fratele sau Tim.

Strumpfii: Satul pierdut

Celebrii strumpfi creati de animatorul belgian Pierre Culliford (Peyo) nu mai au nevoie de nicio prezentare – sunt cunoscuti si indragiti deopotriva de copii si parinti. Anul acesta, simpaticii strumfi au revenit in atentia noastra in filmul “Satul pierdut”, in care ii putem vedea pe Strumpfita, Istetul, Blegutul si Voinicul pornind prin Padurea Fermecata in cautarea misteriosului sat pierdut. Filmul a avut premiera in luna martie, dar poate fi vazut si in aceste zile in unele cinematografe din Bucuresti si din tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s