Leon Magdan: Jocul sta la baza educatiei

Leon Magdan: Jocul sta la baza educatiei

Cum aceasta editie a emisiunii Tati in dialog a picat fix de ziua Itsy Bitsy (6 decembrie), am vrut sa avem ca invitat un membru si un prieten al echipei, un om care pune timpul in familie pe primul loc si care crede cu tarie in beneficiile jocului in viata copiilor. Si cine sa fie mai potrivit decat insusi Leon Magdan, cunoscut si ca Profesorul de Joaca? Daca ai ratat interviul dintre el si Alex Zamfir, gazda emisiunii, asculta podcastul aici.

Asa cum iti faci timp sa hranesti copilul, sa ii oferi haine, sa ii faci baie, la fel trebuie sa iti faci timp sa te joci cu el. Aceasta joaca este la fel de importanta ca mancarea pe care o mananca. Joaca ii cladeste sufletul, ii cladeste mintea, ii formeaza personalitatea si, mai ales, formeaza relatia dintre voi”, i-a indemnat Leon Magdan pe ascultatori.

Pe langa faptul ca este Profesorul de Joaca si realizatorul emisiunii Indragostit de Romania, Leon este si tata a trei copii: Alex, Malina si Matei. El nu crede in retete de parenting, ci isi impune siesi o singura regula: sa petreaca cat mai mult timp in familie. „Nu stiu daca sunt cel mai bun tata pentru ei, dar ei sigur sunt cei mai buni copii pentru mine.”

De la Leon Magdan am mai invatat si ca joaca sta la baza tuturor lectiilor de viata, de la cresterea copilului, pana la relaxare si propria dezvoltare personala.

Jocul sta la baza educatiei. Jocul presupune surprindere.”

Descopera si mai multe despre cum vede Profesorul de Joaca relatiile dintre parinti si copii, acum, in podcastul de mai jos.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s