Mos Nicolae le-a adus copiilor orfani din Bucuresti lumea fascianta a filmelor de animatie

Mos Nicolae le-a adus copiilor orfani din Bucuresti lumea fascianta a filmelor de animatie

Magia Sarbatorilor de iarna a inceput! Peste 200 de copii de la centre de plasament din Bucuresti au trait o experienta unica in ajun de Mos Nicolae. Pentru ei a fost organizata o proiectie speciala a filmului de animatie „Dragonul vrajit”, care tocmai a avut premiera in Romania weekend-ul trecut. La proiectia speciala, derulata sub mesajul „De Mos Nicolae, spiritul familiei pentru toti copiii”, au participat si doua voci indragite, usor recunoscute in film: Simona Patruleasa (Vrajitoarea) si Simona Dragomir (Naratorul).

Cei peste 200 de copii au vizionat cu emotie si nerabdare aventurile unor personaje fascinante: dragoni, vrajitori, creaturi fantastice si eroi curajosi, gata sa infrunte orice pericol. La final, micutii au plecat de la cinematograf cu cadouri: carti, magiun si oua de dragon.

Filmul de animatie Dragonul Vrajit transmite valori importante pentru educatia unui copil: prietenie, curaj si incredere in propriile forte. Parte a campaniei „Din 1 Decembrie, reunim familiile la cinema”, lansata de Agentia de comunicare PiArt Vision, filmul prezinta povestea lui Nicky, un copil indraznet, care face parte dintr-o familie frumoasa si este fascinat de tatal sau, un adevarat model pe urmele caruia vrea sa calce. Daca fratele mai mare al lui Nicky a mostenit de la parintele sau puterea muschilor, forta eroului nostru consta in puterea mintii si in inima lui mare. Asa ca nu sta prea mult pe ganduri atunci cand se pune problema sa accepte provocarea de a pleca in Padurea Magica, pentru a-l gasi pe Dragonul Vrajit. Iar atunci cand are nevoie mai mare de ajutor, Nicky are surpriza sa primeasca sprijin tocmai de la membrii familiei.

Proiectia dedicata copiilor care nu au posibilitatea sa mearga la cinematograf a avut loc la Happy Cinema (Liberty Center Mall).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s