Lasa aventura sa te duca acasa! „Playmobil: Filmul” – animatia pe care niciun copil nu trebuie sa o rateze!

Mai bine de 45 de ani, copii de peste tot au fost incantati de jucariile din plastic inalte cat 7.5 centimetri, cunoscute ca Playmobil.

Anul acesta, indragitele jucarii sunt aduse la viata in frumosul film realizat de ON Animation Studio, „Playmobil: Filmul”, care si-a facut aparatia in programul cinematografelor inca din 27 septembrie si poate fi vizionat in varianta subtitrata sau dublata in limba romana.

Despre „Playmobil: Filmul”

„Playmobil: Filmul” se concentreaza in jurul unei tinere fete creative numita Marla, care porneste intr-o distractiva calatorie dupa ce fratele ei mai mic dispare in vasta lume animata a Playmobil. Incercand sa-si gaseasca fratele in acest taram magic, intalneste o serie de personaje memorabile, inclusiv un sofer de camion, Del, un agent secret interesant, Rex Dasher, o zano-nasa si un imparat insetat de putere, Maximus.

Dupa reintalnirea cu fratele ei, aventurile pe care le traieste o invata pe Marla sa se elibereze de viata bine planificata de adult, sa se reconecteze cu visele copilariei si sa se bucure de nenumaratele posibilitati ale imaginatiei.

De ce este bine sa mergi cu copiii la film

Pe langa faptul ca va ajuta sa va relaxati si sa petreceti timp de calitate impreuna, filmele, in special cele animate, pot fi educative pentru copii. Le dezvolta imaginatia, atentia si spiritul de observatie.

Mai mult decat atat, de multe ori, cei mici ajung sa se identifice cu personajele lor preferate si cu problemele sau provocarile pe care acestea le intampina, fiind astfel incurajat sa ia singur anumite decizii, asemenea personajelor fantastice.

Apoi sa nu uitam de discutiile despre filmele pe care tocmai le-au vizionat, care ii ajuta sa isi extinda vocabularul si sa invete sa povesteasca folosindu-si propriile cuvinte!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s