Therme devine taramul supereroilor! Copiii isi antreneaza creativitatea alaturi de Itsy

Toti copiii au superputeri, iar supereroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere. Fiindca supereroii detin cheile secrete catre inimile copiilor, acele „chei” prin care fac ca puterile interioare ale copiilor sa iasa la suprafata!

Prin urmare, din 1 octombrie copiii isi descopera superputerile de SuperEroi la Therme, alaturi de Itsy, Bitsy, SuperZAPA, Spinner, Spark, Dj Dodi si Sufletel. Timp de 9 saptamani, zona Galaxy devine taramul supereroilor mari si mici! Copiii nu numai ca se distreaza, ci isi antreneaza superputerile alaturi de SuperEroii Itsy Bitsy si aduna bratari colorate cu superputeri ce deblocheaza super-premii si experiente!

Copiii isi antreneaza creativitatea alaturi de Itsy!

In prima saptamana, copiii isi antreneaza creativitatea si curiozitatea la Therme alaturi de Itsy. Ei descopera impreuna creativitatea care face ca desenele sa prinda viata si jocurile sa devina mult mai frumoase.
Fiecare copil are inauntrul sau un rezervor infinit de creativitate, iar Itsy este pregatita sa ii ajute pe micuti sa isi descopere si sa isi antreneze partea creativa. Vino in saptamana 30 septembrie – 6 octombrie la Therme, in zona Galaxy, alaturi de copii, care pot participa la micile ateliere creative ce il au ca „profesor” pe Itsy!

Micutii au sansa sa se deseneze pe ei insisi ca niste supereroi. Desenele lor vor fi expuse la loc de cinste, in zona Galaxy de la Therme, iar parintii primesc o reducere de 50%.

Fiecare provocare saptamanala aduce o noua bratara care deblocheaza cate o superputere! Mai multe bratari, mai multe motive sa va bucurati de mai multe premii pentru intreaga familie.

Doua bratari? Atunci deblochezi un cadou pentru parinti.*
Trei bratari? Atunci parintii sigur merita o bratara de argint SuperMom sau SuperDad.*
Ai adunat toate cele 5 bratari? Vesti bune: o zi speciala pentru tine si familia ta la Therme!

* Mai multe detalii si regulamentul complet le gasesti aici!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s