Lampa inteligenta care te ajuta sa te trezesti mai usor dimineata

In fiecare luni si vineri, la Itsy Bitsy FM in cadrul emisiunii „Happy Music cu Marius”, Cristian Lacraru de la Scoala IT, tatic pasionat de tehnologie, prezinta cate un gadget nou.

Daca te numeri printre persoanele care nu se bucura neaparat atunci cand suna alarma in zorii zilei, in cadrul rubricii „Scoala IT cu Cristian Lacraru” am descoperit un gadget, sau mai bine spus o lampa inteligenta, care te ajuta sa te trezesti mai usor dimineata.

Este vorba despre FITFORT Wake up Light, o lampa inteligenta care functioneaza precum un ceas desteptator, ce poate fi adaptata nevoilor tale.

Luminozitatea lampii creste gradual de la 10% la 100% cu 30 de minute inainte sa sune alarma de trezire.

Inca 5 minute de somn? Ei bine, aceasta lampa inteligenta are, de asemenea, optiunea de „Snooze” (amanare alarma), iar daca vrei sa te trezesti cu muzica, aceasta lampa inteligenta are si optiunea de radio.

Daca preferi o trezire mai lina, ai de ales intre cateva sunete de pian, valuri, vioara, natura etc. Poti sa iti si alegi culoarea preferata cand vine vorba de lumina: verde, rosu, albastru, roz, orange sau indigo!

Dar mai multe aflam de la Cristian Lacraru, in podcastul de mai jos:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s