Incepe Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori

Mai sunt doar cateva zile pana la Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori. Vino sambata, la magazinul Cocor din Bucuresti, sa admiri si sa cumperi martisoare facute de copii.

 

Copiii din gradinite, scoli si cluburi educationale bucurestene au mesterit cu manutele lor martisoare atat pentru a intampina primavara, cat si pentru o cauza nobila.

Jumatate din fondurile obtinute din urma vanzarilor va reveni micutilor, in timp ce cealalta jumatate va fi directionata spre Centrul de performanta CONIL. Donatia va sustine o parte din activitatile din cadrul cursurilor gratuite de weekend, in beneficiul copiiilor cu nevoi speciale si al celor din medii defavorizate.

Evenimentul este o ocazie pentru cei mici de a-si afirma talentele artistice si de a-si exersa spiritul antreprenorial – micutii sunt incurajati sa negocieze preturile martisoarelor hand-made. De asemenea, copiii vor fi premiati pentru cel mai frumos stand sau pentru cele mai multe vanzari.

Aflat la editia a IV-a, evenimentul organizat de Asociatia CONIL se va desfasura intre orele 10.00 si 14.00, la etajele III si IV ale magazinului Cocor, din centrul Capitalei. Vino si tu sa te pregatesti pentru sarbatorile de primavara, cu obiecte decorative, accesorii, felicitari si martisoare!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s