Gala Forbes Brands for kids a premiat cele mai bune branduri pentru copii ale anului 2018

Forbes Romania a organizat a patra editie a Galei Forbes Brands for Kids, singurul eveniment anual destinat celor mai importante si de succes branduri pentru copii si pentru intreaga familie.

La evenimentul care a avut loc pe 20 noiembrie 2018, la Hotel Intercontinental, au participat cei mai importanti reprezentanti ai brandurilor pentru copii.

Intr-un context in care a produce si a pune in vanzare orice produs pentru copii nu este doar un business, ci si un act de imensa responsabilitate sociala, Forbes a gandit acest eveniment pentru a veni in intampinarea cititorilor, cu precadere a parintilor, oferind repere de calitate in explorarea universului produselor adresate copiilor.

Evenimentul a debutat cu un panel de discutii la care au participat: Olivia Petre, Expert Comunicare Psyence, Dan Petre, Partner D&D Research, Anca Serea si Laura Cosoi – Brand Ambasadori Tex, Ana Maria Bajan, Executive Director Marketing & PR Caroli Romania si Dr. Valeria Herdea, medic de familie si presedintele AREPMF.

Gala Brands for Kids a avut ca suport un studiu de piata efectuat impreuna cu compania D&D Research, realizat in luna august 2018, pe un esantion de 1000 de mamici, care au rezidenta in 41 orase si care au copii cu varste intre 0 – 8 ani.

Pe baza raspunsurilor date de parinti s-a realizat un clasament care a mers pe 3 directii, incredere, siguranta si calitate. Iata care au fost cele 11 branduri castigatoare ale anului 2018:

1. Branduri romanesti de produse din carne de copii – FRAGEDO
2. Apa minerala pentru copii – AQUA CARPATICA
3. Piureuri Bio – HIPP
4. Produse de puericultura – PHILIPS AVENT
5. Branduri romanesti de lapte si produse lactate pentru copii – NAPOLACT
6. Lapte praf pentru bebelusi – NESTLE
7. Monovitamine pentru copii – VIGANTOL
8. Scutece – PAMPERS
9. Detergenti – ARIEL
10. Supermarketuri-hypermarket cu gama de produse cea mai potrivita pentru copii- CARREFOUR
11. Suplimente nutritive (complex vitamine si minerale) – SECOM

Tot in cadrul evenimentului, s-au acordat si 5 premii speciale pentru campaniile sociale destinate copiilor si brandurile care au reusit sa castige un nume rezonant in optiunile parintilor:

1. Premiul special Forbes pentru Servicii farmaceutice adresate familiei – CATENA
2. Premiul special de popularitate Forbes pentru magazinele pentru copii si sugari – BEBE TEI
3. Premiul special Forbes pentru Cel mai original brand de spectacole pentru copii – ZURLI
4. Premiul Forbes pentru  proiectele speciale de sustinere a tinerilor sportivi – FUNDATIA OLIMPICA ROMANA
5. Premiul special Forbes pentru Maternitate  – MEDICOVER

Despre Forbes Romania

Forbes Romania este cea mai vanduta publicatie de business din Romania (6.182 exemplare vandute conform celor mai recente date ale Biroului Roman de Audit al Tirajelor) si este editata de compania BP Publishing Media, recunoscuta de catre Forbes Media ca fiind cea mai dinamica si creativa franciza a Forbes la nivel mondial. in aceasta perioada brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piata romaneasca, fiind reprezentat prin intermediilor publicatiilor lunare Forbes Romania si ForbesLife Romania, al revistei trimestriale de lux si atitudine Up by Forbes Romania sau al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor editii tiparite li se adauga proiecte speciale in zona digitala si peste 20 de evenimente anual, de la formate de business si pana la gale, petreceri sau evenimente « on-demand » sau private, care acopera cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piata romaneasca.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s