Gadgetul de Marti: Parcare asistata prin telefon

Gadgetul de Marti: Parcare asistata prin telefon

Pentru masinile care nu sunt dotate cu senzori de parcare, am gasit un super gadget, care ofera parcare asistata cand este conectat la o aplicatie din telefon. Despre acest dispozitiv ne-a vorbit Cristian Lacraru, tatic pasionat de tehnologie, la Happy Music cu Ruxandra si Marius. Daca ai ratat interviul, il poti asculta in podcastul de aici.

Ca parinte, sigur te confrunti de multe ori cu interminabilele cautari dupa locuri de parcare: cand iti duci copilul la scoala sau la gradinita, cand ajungi la serviciu, cand iti duci copilul la vreo activitate extrascolara, cand ajungi acasa. Iar cand gasesti un loc de parcare, de regula, daca nu ai senzori de parcare, faci zeci de manevre, pentru ca ai prea putin spatiu la dispozitie, ba chiar mai rogi si pe cineva sa te ajute.

Daca te afli in aceasta situatie, poate ca te-ar bucura gadgetul FenSens, un suport pentru placuta de inmatriculare, cu senzori de proximitate, care se conecteaza la o aplicatie cu acelasi nume. Mai multe despre aceasta aplicatie de parcare asistata poti afla din podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s