Sanatate ca la carte: Alimentatie sanatoasa pe intelesul copiilor

Sanatate ca la carte: Alimentatie sanatoasa pe intelesul copiilor

La Traieste Sanatos cu Simona, te invitam sa descoperi ghidul Sanatate ca la carte, un proiect destinat celor mici, parintilor si cadrelor didactice. Unul dintre autorii cartii vorbeste despre cum a construit acest ghid pe intelesul copiilor, astfel incat acestia sa inteleaga de ce este importanta o alimentatie sanatoasa si cum sa isi imbunatateasca singuri stilul de viata.

Cheia sanatatii sta in modul de viata, iar modul de viata se formeaza in primii sapte ani. Obiceiurile alimentare, obiceiurile de miscare si activitate fizica se formeaza in primii sapte ani”, explica dr. Florin Ioan Balanica, unul dintre autorii ghidului.

Sub forma unui suport educational semnat de dr. Florin Ioan Balanica si dr. Elena Iuliana Mihai si construit in colaborare cu Fundatia Step by Step, cartea ofera 36 de pagini ilustrate, pline cu informatii utile pentru copii si parinti, jocuri si aplicatii educative, retete simple, rapide si sanatoase.

Nu numai ca toate sfaturile de alimentatie sanatoasa au fost scrise pe intelesul copiilor, dar ghidul incurajeaza familiile sa adopte un stil de viata sanatos, parintii si micutii lor lucrand impreuna.

„Inainte de a fi medic, sunt tata a 4 copii si ma intereseaza sanatatea copiilor mei si sanatatea copiilor in general”, mai spune dr. Florin Ioan Balanica.

Afla mai multe despre proiectul Sanatate ca la carte, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s