Filozofia blanda a succesului

Fiecare dintre noi are propria sa viziune despre ce inseamna succesul. Atunci, ce ne impiedica sa il atingem? Descopera filozofia succesului, intr-un alt mod decat ai ales sa il vezi pana acum.

Se intampla ca, pe parcursul carierei, sa dam de obstacole (fie vizibile, tangibile, fie amenintari nevazute) peste care simtim ca nu putem trece. In alte cuvinte, se creeaza crizele carierei.

Iar nelinistile acestea, care ne impiedica din implinirea unei anumite viziuni, apar din varii motive. Filozoful Alain de Botton analizeaza aceste motive si cele doua probleme care ne macina mereu: succesul si esecul.

Astfel, aflam ca unul din elementele prezente in filozofia succesului este modul in care judecam oamenii dupa ceea ce fac. „Suntem inconjurati de snobi”, explica Alain de Botton.

Descopera mai departe un discurs emotionant despre alte obstacole din cariera (goana dupa recompense, sperantele inalte), despre cum s-a schimbat filozofia succesului de-a lungul timpului si despre cum putem sa ne imbunatatim gandirea.

[ted id=605 lang=ro]

sursa foto: freedigitalphotos.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s