Succes, esec si dorinta de a crea

Dorinta de a crea este constant determinata atat de succes, cat si de esec. Autoarea cartii „Mananca, Roaga-te, Iubeste” ne prezinta ce a descoperit in cautara sa dupa succes.

Cum facem sa nu renuntam atunci cand dam gres de prea multe ori? Ce este mai important: succesul trecator sau pasiunea care dureaza o viata intreaga?

Scriitoarea Elizabeth Gilbert, autoarea cartii „Mananca, Roaga-te, Iubeste” (Eat, Pray, Love) descrie cum, manata de pasiune, a rabdat esecuri timp de ani de zile, pana a ajuns sa isi scrie bestsellerul. Insa, dupa succesul romanului sau, povesteste cum s-a regasit in ipostaza de incepatoare, confruntata de aceeasi dezamagire.

„Dar, daca as fi renuntat la scris, mi-as fi pierdut vocatia iubita, asa incat a trebuit sa descopar un punct de inspiratie sa scriu urmatoarea carte, indiferent de inevitabilele rezultate negative”, explica ea.

Afla mai departe cum dorinta de a crea si, in general, pasiunile noastre se ridica mai presus de concepte precum esec sau succes, bine sau rau.

[ted id=1983 lang=ro]

sursa foto: freedigitalphotos.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s