Au aparut cardurile Transformers!

Odata cu lansarea filmului Transformers-Exterminarea, pe 27 iunie, Topps impreuna cu Media Service Zawada , aduc pe piata colectia de carduri Transformers.

Fiecare pliculet Transformers contine 5 carduri diferite, la pretul de 4,2 lei, iar intreaga colectie are 176 de carduri plus carduri speciale. Acestea pot fi pastrate in Albumul Colectionarului Transformers, care vine impreuna cu un pliculet CADOU, unul dintre cardurile speciale si tabla de joc, la pretul de 29,99 lei.

Cardurile speciale pot fi cu folie-oglinda, folie curcubeu sau Power-Up si sunt indispensabile pentru castigarea bataliei, indiferent daca cel mic alege sa fie de partea Autobotilor sau de cea a Decepticonilor. Alegeti impreuna carduri din colectie si petreceti momente frumoase alaturi de copilul vostru intr-o batalie a inteligentei, puterii, vitezei si curajului!

Cardurile si albumele pot fi gasite la toate chioscurile de ziare, incepand cu data de 24 iunie.

Asculta emisiunile radio Itsy Bitsy si participa la concurs pentru a castiga Albumul Colectionarului Transformers sau intra pe site-ul www.msz.ro si afla ce alte surprize iti pregateste editura Media Service Zawada.

Incepe batalia! Incepe vacanta!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s