Energy KID

Super Eroii de la Itsy Bitsy FM si prietenii pamanteni au nevoie de o super energie care sa le incarce bateriile. Itsy, Bitsy si Spinner impreuna cu Enel, cauta  solutia care sa readuca joaca la un alt nivel.

La inceput de scoala, sursele de energie sunt la limita, iar prietenii pamanteni au nevoie de un super erou care sa le incarce bateriile si sa le alimenteze creativitate cu jocuri noi.

Energy KID este noul Super Erou de la Itsy Bitsy FM, conectat cu specialistii de la Enel, care ii va purta pe cei mici intr-o joaca a curiozitatii.

” Salut!

Sunt Energy KID, iar sa fii prieten cu eneregia asa cum sunt eu, e priza!

Puterea mea este activarea resurselor de energie si mereu cand gasesc un cablu sau o sarmulita, mi se aprinde un beculet si am imediat un experiment in minte”.

 

Pasiunea lui Energy KID este de a produce energie din orice,chiar si dintr-un cartof.

Prietenii pamanteni vor putea descoperi toate aceste experimente in Clasa Virtuala: „Astazi cand mama face salata mi-a venit o idee…

Cartofii nu sunt buni doar pentru salata … Acidul din cartof poate degaja energie atunci cand intra in contact cu metale precum zinc sau cupru”

 

CONCURS:

Urmareste-i in fiecare dimineata pe Itsy si Bitsy, inscrie-te in ZOOM sa descoperi provocarile lui Energy KID din Clasa Virtuala   sau   trimite-ne o poza cu tehnologia sau experimentul inventat de tine pentru Expozitia Virtuala.
Stim ca in fiecare casa locuieste cel putin un mic specialist, care este curios sa descopere ce au construit altii sau care construieste propria lui joaca cu tehnologia.

Daca esti si tu unul dintre acestia poti veni cu noi in ZOOM sau poti sa-ti inscrii proiectul in concurs.  Astfel proiectul tau va avea sansa sa ajuga in Expozitia Virtuala, iar tu, micule specialist, vei putea castiga unul din premiile puse la bataie de Enel.

Mai multe detalii in REGULAMENT


Premiile oferite de Enel si Itsy Bitsy, in perioada campaniei 01 Septembrie – 20 Decembrie:

  • saptamanal in luna Noiembrie puteti castiga un kit solar 6 in 1 ;
  • lunar puteti castiga un KIT STEM, robotei cu sursa solara ;
  • LEGO 9688 tehnic – premiul cel mare la finalul campaniei ;


Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si ENEL, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si ENEL.

Esti de acord sa participi in acest ZOOM?
Saptamanal vom desemna prin tragere la sorti, un numar de inscrisi care vor participarea prin ZOOM la un exercitiu exeperimental pe care copilul sau Energy KID il vor parcurge impreuna. Inainte de a intra prin ZOOM in Clasa Virtuala, parintele va primi o serie de informatii cu privire la experiment si ce presupune acesta.

Da

Nu

Incarca o poza cu proiectul tau