Elena Gheorghe se intoarce la copilarie cu animatia ,,Craiasa Zapezii 4: Tinutul Oglinzilor”

Artista Elena Gheorghe schimba din nou scena cu marele ecran, din 11 ianuarie, cand revine cu entuziasm pentru a patra oara in interpretarea adorabilului personaj Gerda din animatia fenomen ,,Craiasa Zapezii 4: Tinutul Oglinzilor”.

De la debutul sau in dublajul de animatie in anul 2015 in interpretarea micutei Gerda din ,,Craiasa Zapezii”, Elena Gheorghe declara in prezent ca s-a atasat foarte mult atat de personaj, cat si de animatia de succes a carei vizionari alaturi de familie reprezinta de fiecare data un motiv de bucurie.

,,Imi place la nebunie sa imi imprumut vocea unui personaj de desen animat, pentru ca este ca si cum te-ai intoarce in copilarie si ai putea sa-ti dai frau liber imaginatiei. Este o reala placere sa o dublez pentru a patra oara pe Gerda, de care deja consider ca ma leaga o relatie speciala. Pentru mine a devenit deja o traditie vizionarea acestei animatii alaturi de familia mea. In fiecare iarna suntem prezenti cu mic, cu mare, la cinematograf, curiosi de noile aventuri ale Gerdei.”, a concluzionat Elena Gheorghe.

De aceasta data fanii animatiei ,,Craiasa Zapezii 4: Tinutul Oglinzilor” vor avea ocazia sa-l revada pe Regele Harald, in momentul in care decide sa interzica utilizarea magiei pe tinutul sau. Singura care poate remedia situatia si pastra farmecul magiei este eroina Gerda. Ea il va invata pe rege ca cea mai mare putere nu este magia, ci credinta in prietenie si ingaduinta. In cel mai nou film din serie, Gerda ii ajuta pe troli, pe pirati si chiar pe Craiasa Zapezii.

Un film distribuit de Vertical Entertainment din 11 ianuarie in cinematografele din tara, in varianta 3D, dublata in limba romana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s