Disciplina si cooperarea fara tipete

4CAREER, in parteneriat cu Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti din Invatamantul Preuniversitar, organizeaza in Focsani, la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia, evenimentul dedicat parintilor, intitulat “Disciplina si cooperare fara tipete. Cum folosim limitele in relatia parinte-copil!”.

Invitata evenimentului, d-na. Gina Nastasa, ne va impartasi din experienta sa de parinte, vorbind despre importanta conectarii parintilor cu copiii lor, despre cum ne ajuta neurostiinta sa intelegem ce se intampla cu copiii in momentele de criza si furie. Parintii vor invata despre doua instrumente de conectare, care le vor usura rolul, si vor afla mai multe informatii despre un instrument de ascultare pentru parinti care ii va ajuta sa gestioneze mai usor propriile emotii.

Gina Nastasa este mama unui baietel de 3 ani, educator parental “Circle of Security Parenting” acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania, instructor in formare “Parenting by Connection”, trainer acreditat ANC.

“Sa fii parinte nu este usor, insa nu-i nici greu cand un copil aduce soare-n casa ta.”

Sumele stranse se vor folosi in organizarea evenimentului si vor fi redirectionate catre produse pentru copii cu nevoi speciale, din Focsani.

Evenimentul va avea loc in data de 25 mai 2016, incepand cu ora 18.00, la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia. Intrarea la eveniment va fi in limita locurilor disponibile, fiind necesara inscrierea pe formularul oficial al evenimentului.

La finalul evenimentului, se va organiza o tombola, castigatorii vor fi trasi la sorti si vor castiga produse si carti din partea partenerilor TestCentral, parentingromania.ro, 4CAREER.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s