Dezvoltarea cognitiva pana la 3 ani

Anca Serea, prezentator TV si mama a 5 copii ne povesteste din propria experienta despre dezvoltarea cognitiva pana la varsta de 3 ani. Creierul unui copil se dezvolta in proportie de 80% pana la 3 ani. De aceea este foarte important ca cei mici sa fie pusi in fata unor situatii care sa ii faca sa se gandeasca si sa invete. Parintii pot crea aceste situatii, apoi ii pot ghida pe copii cu intrebari precum: „La ce te gandesti?”, „Ce urmeaza?”, „Ce trebuie pus aici?”.

 

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s