Motivatie, disciplina si vointa

Daca ti-ai propus de mai multe ori pe an sa te apuci de sport, de dieta sau orice schimbare buna in viata ta si nu prea ti-a iesit, probabil ca ai nevoie de cele trei ingrediente despre care vorbeste
astazi Andreea Marin in emisiunea Pretuieste viata. Afla acum ce au special oamenii care sunt motivati sa faca lucruri sanatoase pentru ei si cei din jursi cum poti sa le urmezi exemplul.
Disciplina este cel putin la fel de importanta ca motivatia pentru realizari cu adevarat serioase in viata. Si chiar daca ti se pare ca vointa este ceva ce iti este dat de la nastere, deci nu te poti baza oricand pe ea, afla acum care sunt tehnicile care te ajuta sa o dezvolti in ce directie vrei.
„Oamenii care ma inspira sunt oamenii echilibrati. Ii admir pe cei ce fac chiar mai mult, vegetarienii convinsi, sportivii cu performante aproape supraomenesti, cei cu disciplina fara greseala. Doar ca eu stiu ce vreau si nu imi propun altceva decat o balanta corecta in viata. Cu motivatie, disciplina si vointa, chiar se poate!” spune Andreea Marin
cropped-logo-4.jpg

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s