Despre delfini la Antipa

Muzeul Antipa anunta o noua „Intalnire de Duminica” pentru acest weekend. De aceasta data, vino sa afli mai multe despre delfini. Stiai ca nu toate speciile de delfini traiesc in apa sarata? Stiai ca delfinul a evoluat din mamifere terestre? Cele mai interesante particularitati ale acestui animal vor fi prezentate duminica, de la ora 11.00.

Curiosii vor descoperi cine face parte din familia delfinilor, cu cine sunt inruditi si unde traiesc. Se va discuta si despre ecosistemul lor, dar si despre inteligenta acestor mamifere. De asemenea, va fi prezentata si ce ii asteapta pe delfini in viitor si ce eforturi depun oamenii de stiinta ca sa reabiliteze speciile pe cale de disparitie.

Pentru copiii participanti, organizatorii au pregatit surprize si o serie de reviste stiintifice care vor fi acordate ca premii. Conferinta se va incheia, asa cum ne-am obisnuit deja, cu „tema pentru acasa”; toate lucrarile copiilor vor fi expuse la finele ciclului de conferinte in expozitia temporara „Gala Intalnirilor de Duminica”.

Inscrierea participantilor se face la numarul de telefon 021.312.88.26 (int. 316) sau prin e-mail, la adresa florentinap@antipa.ro. Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a muzeului: elevi si studenti – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulti – 20 de lei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s