Decolam spre o lume mai verde

Nava spatiala eco Green Bee se pregateste din nou de decolare! Anul acesta, proiectul aduce o serie de surprize, provocari si competitii copiilor si scolilor din Bucuresti si Ilfov.

 

Asociatia Green Revolution a lansat ieri al doilea sezon al proiectului de educatie ecologica – Green Bee. Programul se va desfasura pana in luna august si ii invita pe copiii cu varste intre 6 si 14 ani sa afle cum pot proteja mediul inconjurator.

Anul acesta, in cadrul proiectului este lansat concursul „Scoala Eco Green Bee”, destinat atat copiilor, cat si scolilor in care acestia invata.

Pe parcursul proiectului, cei mici vor participa la ateliere creative, la programe de voluntariat si la competitii pe teme eco, precum: „Macheta navei Green Bee”, „Erou pentru o zi” si „Costumul Astronautului Eco”.

Toate acestea vor intra in calcul pentru concurs. De asemenea, scolile participante vor prezenta masurile luate in scopul protejarii mediului si programele educationale derulate pe aceasta tema. Premiile pentru primele trei locuri constau in laptopuri, videoproiectoare, aparate foto, imprimante si kituri de aplicatie energetica.

Odata cu inceperea competitiei „Scoala Eco Green Bee”, nava spatiala din parcul Tineretului va fi si ea pregatita de decolare. Echipajul sau, Capitanul Raxo si Secundul Noni ii asteapta pe micii exploratori in fiecare zi, intre orele10:00 – 18:00.

Pentru mai multe informatii despre concurs, intra pe site-ul proiectului Green Bee.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s