Cum procedam cand copilul are o malformatie congenitala cardiaca

Cum procedam cand copilul are o malformatie congenitala cardiaca

Este extrem de greu sa iei in considerare ca puiul pe care il astepti cu atata drag s-ar putea naste cu vreo problema. Insa astfel de situatii exista si este important sa stii pasii necesari pentru rezolvarea lor. Iata ce este indicat sa faci in caz de malformatie congenitala cardiaca.

Dr. Claudiu Chivu, medic primar chirurgie cardiovasculara, a vorbit in emisiunea Traieste Sanatos cu Simona despre cazurile in care depistam intrauterin sau la nastere ca micutul are o malformatie cardiaca.

Pe parcursul sarcinii, el le-a sugerat mamicilor sa mearga la toate ecografiile periodice si, in caz ca observa ceva la inimioara copilului, sa aleaga un centru cu chirurgie cardiaca pediatrica sau cardiologie pediatrica, pentru nastere.

Despre cum se manifesta o malformatie congenitala cardiaca poti afla aici.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador, sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s