Cum ne aparam de intepaturile de insecte?

Cum ne aparam de intepaturile de insecte?

Odata cu vremea frumoasa, s-au dezmortit si ganganiile. Care dintre ele pot sa reprezinte un pericol pentru noi si cum ne aparam de intepaturile de insecte? Aflam acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Pentru unii dintre noi, o intepatura de albina poate fi o nimica toata. Sigur, e dureroasa, dar trece si, in cateva zile, nici nu iti mai amintesti de ea. Pentru cei alergici, insa, o simpla intepatura de albina poate provoca un soc anafilactic, cu umflaturi si senzatii de sufocare.

De la caz la caz, intepaturile de insecte pot fi total inofensive sau responsabile pentru boli grave.

Problema este ca nu toate afectiunile provocate de micile vietati pot fi observate imediat, dupa cum ne exemplifica si dr. Carmen Cretu, in podcastul de mai jos. Astfel, cea mai buna aparare impotriva intepaturilor ramane preventia cu spray-uri impotriva insectelor.

Afla mai multe despre intepaturile de insecte acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s