Scoala este mai distractiva cu experimente pentru copii

Scoala este mai distractiva cu experimente pentru copii

Orice elev prefera ore interactive, in care poate pune in practica ceea ce invata. Din pacate, mai rar gasim locuri in care scoala chiar sa fie mai distractiva. Iata un loc accesibil ca pret, care vine cu experimente pentru copii.

Ruxandra Pirojoc, Director de Comunicare Bayer Romania si Bulgaria, povesteste la Meditatii pentru parinti despre Laboratorul de Stiinte Bayer – Baylab si cum ii ajuta pe elevi sa intre in contact cu stiinta mai usor si mai placut

Laboratorul de Stiinte Bayer este un proiect aflat la a patra editie, dedicat elevilor cu varste intre 6 si 12 ani. Desi, la inceput, Baylab era accesibil doar copiilor din Bucuresti, in acest an, pe langa cei din capitala, mai pot participa si elevii din Iasi, Timisoara, Cluj si Constanta.

Mai multe despre cum ii ajuta pe cei mici aceste experimente pentru copii ne spune Ruxandra Pirojoc acum, la Meditatii pentru parinti.

De ce sa facem experimente pentru copii

Vrem sa vedem cum copiii sunt incantati de stiinta, nu doar ca se duc la scoala si noteaza acolo ce le dicteaza profesorul, ci ca experimenteaza”, a punctat Ruxandra Pirojoc. De exemplu, un experiment precum „Stomacul din punguta” ii ajuta pe copii sa invete despre corpul uman, distrandu-se in acelasi timp.

Este important sa ii oferi copilului tau experiente practice, senzoriale, experientiale, din care el sa invete cu bucurie. Iar o cale de a face asta este prin experimente pentru copii.

Mai multe despre Laboratorul de Stiinte Bayer gasesti aici: http://www.baylab.bayer.ro/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s