OVS Kids, brandul #1 de imbracaminte din Italia, a deschis al doilea magazin OVS Kids din Romania, la mall Promenada, Bucuresti, pe 8 mai 2018. Conceptul inovator al magazinului OVS Kids evidentiaza transformarile unui brand aflat intr-o continua reinnoire a stilului si a dialogului cu clientii. OVS Kids este locul unde toata lumea isi poate crea liber stilul, gratie articolelor vestimentare de inalta calitate, dezvoltate de talentata echipa de creatie OVS pentru copii cu varste intre 3 luni si 14 ani. https://www.facebook.com/OVSRomania/

OVS Kids te trimite la cumparaturi!

Urmareste Happy Music cu Ruxandra si Marius (luni-vineri, 09:00-12:00) si nu rata concursul OVS Kids!

Renumitul brand de imbracaminte pentru copii, din Italia, a pregatit premii in valoare de 3000 de lei, pentru ascultatorii Itsy Bitsy.

Tu ne spui, pana pe 24 mai, care este hainuta preferata a copilului tau, iar noi iti daruim un voucher de cumparaturi, in valoare de 300 de lei, valabil in magazinul OVS KIDS din mall Promenada.

Succes la cumparaturi!

Pentru mai multe detalii despre participarea la concurs, va invitam sa consultati Regulamentul General.

OVS Kids, brandul #1 de imbracaminte din Italia, a deschis al doilea magazin OVS Kids din Romania, la mall Promenada, Bucuresti, pe 8 mai 2018.

Conceptul inovator al magazinului OVS Kids evidentiaza transformarile unui brand aflat intr-o continua reinnoire a stilului si a dialogului cu clientii. OVS Kids este locul unde toata lumea isi poate crea liber stilul, gratie articolelor vestimentare de inalta calitate, dezvoltate de talentata echipa de creatie OVS pentru copii cu varste intre 3 luni si 14 ani. https://www.facebook.com/OVSRomania/.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s