Martie e cu rochite pentru mame si fetite

Martie e cu rochite pentru mame si fetite

La Itsy Bitsy FM, luna martie e cu rochite pentru mame si fetite! Fie ca vrei sa ai un outfit original mama-fiica sau vrei sa oferi un cadou creativ in Luna Femeii, te invitam sa participi la concurs!

Asculta emisiunea Happy Music cu Ruxandra si Marius si prinde intrebarea zilei. Raspunde-ne pe WhatsApp, la 0725.300.700, si poti castiga un set de doua rochite Sipet de Sidef, una pentru mama si una pentru fetita, pe care le puteti personaliza impreuna, cum va doriti.

Mecanism concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 01 – 30 martie 2018, de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 12:00.

Participantii vor raspunde pe WhatsApp la intrebarea zilei. Intrebarile se vor axa pe intamplari din viata de familie si pe timpul de calitate dintre parinti si copii.

Zilnic, la ora 11:30, va fi ales cel mai creativ/ haios/ original raspuns, care va fi citit pe post, impreuna cu numele castigatorului. Raspunsul este ales de un juriu format din realizatorii Ruxandra Rusan si Marius Constantinescu, precum si un reprezentant Sipet de Sidef.

Concursul nu se limiteaza la mame. Se pot inscrie si tatici, bunici sau oricine vrea sa faca o surpriza unei perechi mama-fiica.

Participantii care nu au castigat se pot inscrie si zilele urmatoare la concurs, raspunzand la intrebarea zilei.

Detalii premiu:

Rochiile oferite de Sipet de Sidef sunt albe, din tesatura naturala (panza topita 100% romaneasca) cu dantela romaneasca din bumbac.

Cu putina imaginatie, poti transforma rochiile in adevarate opera de arta, printr-un joc mama-fiica! Poti folosi culori speciale pentru tesatura, nasturi, fundite, panglici, floricele, fluturasi, margele, fermoare sau orice crezi ca se potriveste. Impreuna cu fetita ta, veti fi originale, unice, adevarate creatoare de moda!

Pentru mai multe informatii, te rugam sa citesti si Regulamentul General.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s