Kinder implineste 50 de ani si te invita la concurs!

Pe 14 octombrie, Kinder aniverseaza 50 de ani de existența in intreaga lume. Pentru a pentru a sarbatori asa cum se cuvine, Kinder invita iubitorii mai mici și mai mari de experiente pline de bucurie impreuna la o petrecere aniversara, duminica, 14 octombrie, incepand cu ora 14, in Piata Universitatii.

Iar pana atunci, parintii sunt invitati la concurs!

Asculta emisiunea ItsyBitsyNeata (luni-vineri, 07:00-09:00) in perioada 08 – 12 octombrie si prinde momentul concursului. Suna la *ITSY (0725 300 700) si povesteste-ne un moment special la care a fost prezent Kinder. Raspunsul tau iti poate aduce unul dintre cele 5 premii formate din: rucsac ou, boxa wifi, ceas de masa ou si casti audio

Succes!

Pentru mai multe detalii, poti consulta regulamentul de concurs!

50 de ani de Kinder

Kinder aniverseaza 50 de ani de existenta si pentru a sarbatori asa cum se cuvine, Kinder invita iubitorii mai mici si mai mari de experiente pline de bucurie impreuna la o petrecere aniversara. Kinder s-a pregatit cu multe surprize si jocuri in care cei prezenti pot interactiona si cunoaste povestea produselor Kinder.

Petrecerea aniversara va avea loc duminica, 14 octombrie, incepand cu ora 14, in Piata Universitatii, iar cei prezenti vor putea lua parte la numeroase activitati special create pentru a sarbatori magia copilariei alaturi de cei mici si de cei cu sufletul mereu tanar:

  • Un show special pregatit de Gasca Zurli
  • Momente magice cu magicianul Robert Tudor
  • Meet & greet cu Selly (autografe si poze)
  • Momente amuzante cu trupa de improvizatie Little Impro
  • Show de baloane de sapun cu Claudia Stroe
  • Multe activitati surpriza si jocuri pentru copii mici si mari

Intrarea la eveniment este libera.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s