Incepe toamna cu premii Bebedril!

Ramai pe frecventa Itsy Bitsy si poti castiga  nebulizatorul Trussa si sirop Bebedril pentru tusea seaca

Bebedril: sirop pentru tuse uscata – exclusiv pe baza de glicerol

Bebedril este un sirop pentru tuse uscata exclusiv pe baza de glicerol. Formula sa este special conceputa si adaptata pentru a putea fi administrata sugarilor de la varsta de 6 luni. Nu contine substante medicamentoase si este indicat pentru calmarea iritatiei gatului asociata cu tusea uscata.

Glicerolul este indicat pentru calmarea iritatiei gatului asociata cu tusea uscata, acoperind mucoasa gatului cu o pelicula emolienta si protectoare.

Concurs:

Asculta emisiunea „Happy Music cu Marius” ( in fiecare zi, de luni pana vineri, intre 09:00 – 12:00) in perioada 15 – 19 octombrie si prinde momentul concursului.

Suna la *ITSY ( 0725 300 700, numar cu tarif normal), spune-i lui Marius ce aroma are siropul Bebedril si poti castiga unul dintre cele 5 premii formate din: nebulizator Trussa si sirop Bebedril pentru tusea seaca.

Succes!

Pentru detalii verifica regulamentul de concurs, aici.

Bebedril – sirop pentru tusea seaca, cu gust de capsuni. O solutie eficienta si de incredere recomandata pentru calmarea iritatiei gatului asociata cu tusea seaca. Siropul stimuleaza secretia naturala de saliva si acopera gatul cu o pelicula emolienta si protectoare, permitand astfel mucusului sa se refaca. Formula nu are coloranti zahar sau substante medicamentoase.

Mod de administrare:

  • sugari cu varsta cuprinsa intre 6-12 luni: o doza de 5ml la fiecare administrare;
  • sugari / copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 6 ani: doua doze de 5ml la fiecare administrare;
  • de 3-4 ori la fiecare 24 de ore daca este necesar

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s