concurs dumbo

Castiga o invitatie dubla la filmul Dumbo 3D

Castiga o invitatie dubla la filmul Dumbo 3D si lasa-te suprins de aventurile unui elefantel neobisnuit!

Transpune-te in atmosfera speciala a peliculei Dumbo 3D si participa alaturi de cei mici la un super concurs si poti castiga una dintre cele 5 invitatii duble la film.

Ce trebuie sa faci:

Tot ce trebuie sa faci este sa asculti emisiunea ItsyBitsyNeata, de luni pana vineri, in perioada 25-29 martie, intre orele 07:00 – 09:00 si sa prinzi momentul concursului Dumbo 3D.

Se va acorda cate o invitatie dubla pe zi pe: 25, 26, 27, 28 si 29 martie 2019.

Fii pe faza, lasa-ti telefonul la indemana, suna la numarul 0725.300.700 sau din aplicatia Itsy Bitsy FM si raspunde la intrebarea concursului nostru.

Avem si cateva exemple pentru tine, ca sa te antrenezi din timp:

25.03: Ce nume poarta elefantelul din filmul 3D care va rula pe marile ecrane din 29 martie?

26.03: Ce-l face pe elefantelul Dumbo sa fie special? Cum zboara acesta?

27.03: In film, locul unde Dumbo este in centrul atentiei este?

28.03: Ce animalut reprezinta personajul Dumbo?

29:03: Cum reuseste Dumbo, la circ, sa fie in centrul atentiei? Ce face acesta?

Filmul va avea premiera in cinema 29 martie 2019 in varianta dublata si subtitrata si este distribuit de Forum Film Romania.

Pentru mai multe detalii citeste Regulamentul.

Despre filmul Dumbo 3D

Un remake al filmului animat cu acelasi nume din 1941 si bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson si Harold Pearl, filmul urmareste aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobisnuit.

Holt Farrier, un veteran de razboi si fost star al circului, isi gaseste viața intoarsa cu susul in jos atunci cand se intoarce din razboi. Proprietarul circului, Max Medici, il invita pe Holt si pe copiii sai, Milly si Joe, sa aiba grija de un elefant nou-nascut ale carui urechi supradimensionate il fac obiectul ridiculizarii intr-un circ deja zbuciumat. Dar cand ei descopera ca Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibila, atragand persuasivul antreprenor V.A. Vandevere, care recruteaza elefantul special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”.

Dumbo atinge noi culmi alaturi de fermecatoarea si spectaculoasa artista, Colette Marchant, pana cand Holt afla ca sub poleiala sa stralucitoare, „Dreamland” este plin de secrete intunecate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s