Casa Campionilor NAVI cheama supereroii la apa

Casa Campionilor NAVI cheama supereroii la apa

Cel mai nou bazin de inot din Bucuresti, Casa Campionilor NAVI, cheama supereroii la apa.

Tu ce supererou esti cand inoti?

Daca ai avea ochelari de apa care ofera claritate subacvatica, ce super erou ai fi? Dar daca ai avea o pluta care functioneaza ca un volan al unei masini pneumatice? Iti imaginezi cat de tare ar fi?

Asculta ItsyBitsyNeata, prinde momentul concursului si spune-le celor mai nazdravani extraterestri care este puterea ta de supererou si ce fel de super putere ai avea in bazin, datorita accesoriilor puse la dispozitie de NAVI.

Fie ca esti mai timid sau mai indraznet, fara dubiu iti vei gasi superputerea in timpul orelor de inot.

Premii: 1 abonament de 6 sedinte/ concurs la cel mai nou bazin din Bucuresti, Casa Campionilor NAVI.

Pentru mai multe informatii, citeste Regulamentul General.

Despre Casa Campionilor NAVI

NAVI este cel mai premiat club de inot de copii din Romania, cu peste 10 ani de experienta, 39 de recorduri nationale si 10 sportivi in Loturile Nationale de Natatie.

La Navi, construim zi de zi mult mai mult decat un simplu club sportiv. Aici intri intr-un colectiv in care copiii isi fac prieteni noi, isi canta unii altora „la mulți ani” de ziua lor si gasesc mentori de la care invata sa inoate, sa traiasca sanatos, sa evolueze frumos. O comunitate stransa in jurul pasiunii pentru inot si al respectului fata de infinitul potential pe care il are fiecare om.

Pasionati de psihologia si biologia copiilor, am dezvoltat metode prin care echilibram joaca, distractia si respectul pentru disciplina si invatare; astfel, scopul este sa construim un psihic si un fizic sanatos prin sport. Copiii vin la noi sa invete sa inoate, dar ajung sa se simta atat de bine in apa si la bazin incat sunt mereu bucurosi cand ne trec pragul.

Afla mai multe:

https://csnavi.ro/despre-noi/

https://www.facebook.com/ClubSportivNAVI/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s