Concurs de bebelusi-viteza “De-a Busilea prin Muzeu” si ateliere pentru copii si parinti la Muzeul Satului

Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti si Photography Studio – Kids & Family organizeaza pe 7 septembrie, incepand cu orele 10.00, a treia editie a Concursului de bebelusi “De-a Busilea prin Muzeul Satului”.

Desfasurat pe pajistile celui mai vizitat si admirat muzeu al Bucurestilor, Concursul se adreseaza copilasilor care au inceput sa ia o viteza cat de mica de-a busilea. Nu sunt uitati nici fratiorii lor mai mari, care pot alerga la un mini-cros sau se pot delecta la Atelierele de Modelaj, Decoratiuni si Pictura cu manutele si picioarele.

Copilasii mai mari sunt asteptati si la o piesa de teatru sustinuta de Opera Comica pentru Copii.

Toti copiii participanti la cele doua concursuri pentru bebelusi si fratiori vor primi cate un mic cadou din partea Aqua Carpatica si, de asemenea, de la cunoscutul „profesor de joaca” Leon Magdan, cate o carticica de invatatura. Dupa Concurs va avea loc si un Atelier pentru Parinti cu subiecte de la beneficiile alaptarii la cresterea si educarea copiilor, sustinut de specialisti de la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti, Muzeul Satului si Scoala Familiei, cu participarea Ioanei Maria Moldovan, prezentator Prima Tv si mamica.

Concursul de-a busilea, care va fi inregistrat de Centrul de Creatie pentru Film Documentar si Scurt metraj, se va desfasura pe un spatiu special amenajat pentru bebelusi, pe Pajistea Salonul de Dans din SATUL NOU, incepand cu ora 11.00, urmat de mini-crosul pentru fratiori mai mari pana in 5 ani si Festivitatea de Premiere iar Atelierul pentru Parinti va avea loc in Gospodaria Moiseni intre 13.00 si 14.00 cu posibilitatea de prelungire in functie de intrebarile parintilor.

Inscrierile incep la ora 10.00. Pe tot parcursul zilei va veti putea bucura pe aleile Muzeului Satului si de Targul de “Sfanta Maria Mica” – Nasterea Maicii Domnului cat si de o Expozitie de Fotografii cu si despre copii realizata de Cristina Nichitus Roncea. Dupa Concurs si Conferinta, doritorii pot participa la o “Calatorie prin copilaria romanilor”, un Ghidaj tematic de descoperire a patrimoniului legat de familia cu copii in satul de altadata.

Ziua se va incheia cu un concert sustinut de Corul de copii Cantus Mundi Romania Romania si Simfonia Mundi, partener Corul National de Camera ”Madrigal – Marin Constantin”.


Un comentariu la „Concurs de bebelusi-viteza “De-a Busilea prin Muzeu” si ateliere pentru copii si parinti la Muzeul Satului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s