Cele mai puternice femei urca pe scena Extraordinary Women

Vino la Extraordinary Women Conference si afla doar cateva dintre figurile feminine iconice din Romania. Sunt femei bine cunoscute in domeniile lor, care au demonstrat ca pot transforma provocarile in oportunitati. Afla pe 5 Septembrie la Palatul Bragadiru, cum sa devii cea mai buna versiune a ta!

Biz isi propune sa aduca un plus de valoare mentalitatii femeilor din Romania, contribuind la redefinirea scopului si traiectoriei profesionale pe care au experimentat-o femei din diferite domenii de business. Conferinta ”Extraordinary WOMEN”, care se va desfasura joi, 5 septembrie 2019, la Palatul Bragadiru din Bucuresti, este evenimentul menit sa inspire si sa ajute alti lideri de sex feminin sa exploreze si sa indrazneasca sa-si gaseasca drumul.

Biz reuneste femei curajoase, figuri feminine simbol care sfideaza stereotipurile si contribuie in bine la schimbarea lumii.

Ana Morodan, antreprenor online; Ruxandra Voda, Corporate Communications Director, Telekom Romania; Monica Tand, blogger; Tania Fantana, nutritionist; Sorina Fredholm, Health Coach & Yoga Instructor sau Petronela Rotar, scriitoare si blogger sunt doar cateva dintre modelele de viata, femeile inovatoare, artistele, antreprenoarele, luptatoarele si activistele care vor fi prezente la Extraordinary WOMEN.

Participantele vor avea sansa de a discuta despre provocarile si obstacolele care apar foarte des in calea succesului, dar si despre modalitatile creative de a le depasi. ”Extraordinary WOMEN” conecteaza femeile din Romania si le ofera un cadru perfect de comunicare si oportunitati de networking.

Pentru detalii despre program si speakeri va invitam pe site-ul evenimentului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s