Ce implica o vizita de joaca pentru bebelusi

Ce implica o vizita de joaca pentru bebelusi

Poate ca, in anotimpurile calduroase, nu te intrebi daca o vizita de joaca este necesara pentru prichindelul tau, pentru ca cel mic isi face prieteni in parc. Insa, pe frig sau cand ploua, cand locurile de joaca de afara sunt goale, este cazul sa cauti metode prin care puiul tau sa poata socializa cu alti omuleti de varsta sa. De ce este atat de important? Afla acum, la Parinti de Pici.

„Oricat de mult timp ai petrece alaturi de cel mic, el are nevoie sa-si dezvolte abilitatile sociale si prin interactiunea cu alti copii, asa ca asigura-i suficiente ocazii de joaca alaturi de pitici de varsta lui”, le sugereaza mamica Georgiana parintilor.

Daca piciul tau mai are frati, surori sau verisori, socializarea este mai simpla. Pe de alta parte, daca te afli in situatia Georgianei care are doar o fetita, interactiunea cu alti copii, in sezonul friguros, poate parea mai complicata. Dar nu trebuie sa fie.

Imprieteneste-te cu mamicile de la locurile de joaca, astfel incat sa organizezi si sa mergi in vizite de socializare. O vizita de joaca este foarte importanta chiar si pentru cei mai mici dintre copii. Chiar daca inca nu au invatat sa isi imparta jucariile, bebelusii sunt incantati sa descopere locuri si lucruri noi si sa vada ca mai sunt si alti prichindei de varsta lor.

Mai multe despre vizita de joaca poti afla acum, la Parinti de Pici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s