Cartea Junglei, pusa in scena intr-un musical magic, pentru toata familia

Acting Dream Musical Theatre pregateste, pentru finalul lunii noiembrie, un spectacol musical exceptional si magic despre natura jucausa, salbatica si frumoasa a omului, despre prietenie si despre bucuria de a trai.

E vorba despre „Cartea Junglei”, celebra poveste a lui Mowgli, puiul de om crescut in jungla alaturi de animale. Scrisa de Rudyard Kipling in urma cu mai bine de 100 de ani, povestea se numara si astazi printre preferatele copiilor de pretutindeni.

In noul spectacol realizat de Acting Dream Musical Theatre vom avea ocazia sa-i vedem pe Mowgli, pantera Bagheera, ursul Baloo, sarpele Kaa si pe tigrul Shere Khan in interpretare originala a unor copii actori exceptionali, cu decor si costume fabuloase si cu muzica live pe tot parcursul reprezentatiei.

Este pentru prima data cand spectacolul Cartea Junglei este montat in cheia unui musical autentic, asemenea teatrelor de profil din Londra, muzica avand o pondere mult mai mare decat in povestea celebra a desenului animat.

Cartea Junglei este un spectacol semnat de Eduard Petru Jighirgiu. Coregrafia este realizata de Edi Stancu, iar studiul muzical a fost realizat de Claudia Maru Hanghiuc. Scenografia si costumele sunt create de Anca Pancu si Adina Gherghiceanu.

Spectacolul are premiera pe 22 noiembrie 2018, la ora 19.00, la Palatul National al Copiilor, Bucuresti, iar biletele au fost puse deja in vanzare pe iabilet.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s