Caravana Monster Rabla te invita sa-ti schimbi periuta de dinti!

Caravana Monster Rabla te invita sa-ti schimbi periuta de dinti!

Pentru al cincilea an la rand, GSK Consumer Healthcare organizeaza „Rabla pentru periuta ta”, o experienta interactiva, prin care parintii si copiii isi schimba periutele de dinti uzate. In acest an, campania vine sub denumirea de Monster Rabla, personificand toate problemele dentare ca monstri pe care copiii trebuie sa ii invinga.

Sustinuta de brandurile de igiena orala Aquafresh, parodontax, Sensodyne si Corega, caravana Monster Rabla ajunge in 6 orase din tara si vine in intampinarea celor mici si mari cu o multime de surprize, jocuri si premii.

O buna igiena orala presupune schimbarea periutei de dinti la trei luni, aşa cum recomanda medicii dentişti, insa in Romania media schimbarii periutei de dinti este ingrijoratoare, respectiv o data la 1,3 ani. Prin derularea acestui program ne dorim sa transformam, prin joaca, obiceiurile gresite in comportamente sanatoase. Astfel, am decis ca anul acesta sa dam programului ‚Rabla pentru periuta de dinti’ un suflu nou, mai ‚cool’, imprumutat din universul vizual si imaginar in care copiii se regasesc, adaugand patru personaje noi in povestea Zambeste Romania si punand la dispozitia copiilor un spatiu interactiv in care sa invete despre sanatatea orala”, mentioneaza Sylwia Piankowska, General Manager, GSK Consumer Healthcare Romania si Balcani.

Unde si cand are loc Monster Rabla

Caravana Monster Rabla va fi gazduita de sase orase din tara: Bacau, Sibiu, Galati, Pitesti, Craiova si Oradea. Timp de cate o zi, participantii vor primi periute de dinti noi in schimbul celor vechi, cupoane de reducere pentru pasta de dinti, dar si informatii utile si materiale educationale privind sanatatea orala si ingrijirea corecta a dintilor.

Caravana „Monster Rabla” va fi prezenta in perioada 17 iunie – 22 iulie 2017, in urmatoarele orase, dupa cum urmeaza:

  • Bacau: sambata, 17 iunie in intervalul 10:00 – 19:00
  • Sibiu: sambata, 24 iunie in intervalul 10:00 – 19:00
  • Galati: sambata, 1 iulie in intervalul 10:00 – 19:00
  • Pitesti: sambata, 8 iulie in intervalul 10:00 – 19:00
  • Craiova: sambata, 15 iulie in intervalul 10:00 – 19:00
  • Oradea: sambata, 22 iulie in intervalul 10:00 – 19:00

Caravana vine in intampinarea consumatorilor cu activitati interactive, materiale educationale, dar si multe surprize. Mai mult, cei mici se vor putea antrena in lupta impotriva „monstruletilor” participand la jocurile pregatite special pentru ei la fata locului.

Despre campanie

Caravana “Monster Rabla” face parte din campania Zambeste Romania, ajunsa la a sasea editie. Pe parcursul anilor anteriori, campania a avut aproximativ 140.000 de beneficiari directi, 70.000 de copii au participat la ore de igiena orala, prin campania educationala desfasurata in scoli si gradinite, 40.000 de periute de dinti uzate au fost shimbate cu altele noi prin programul Rabla pentru periuta de dinti”, peste 40.000 de euro directionati catre tratamente stomatologice pentru copii din comunitatile defavorizate Salvati Copiii; in plus, sute de romani au mers la consultatii gratuite in cabinetele stomatologice inscrise in campanie. Puteti afla mai multe detalii despre activitatile din cadrul campaniei urmarind website-ul www.zambesteromania.ro. Regulamentul complet al programului “Monster Rabla” este disponibil, in mod gratuit, pe www.zambesteromania.ro si pe pagina de Facebook Zambeste Romania.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s