Cand ai donat ultima data? Fundraising in Romania

Cand ai donat ultima data? Fundraising in Romania

Pentru a ajunge sa ne invatam copiii sa fie generosi, este nevoie sa stim ca putem fi un exemplu pozitiv pentru ei. Sunt romanii generosi in mod intrinsec sau este nevoie sa lucram la acest capitol? La Meditatii pentru parinti, vorbim despre situatia actiunilor de fundraising in Romania.

Cand am inceput munca de strangere de fonduri, acum 14 ani, m-am izbit de un zid pe care a trebuit sa il escaladez sau sa il sparg sau sa il ocolesc cumva. Oamenii nu intelegeau ce inseamna sa donezi, nu intelegeau de ce e nevoie sa donezi, nu intelegeau (la nivel de companie, oameni educati, cu pozitii sus in companii) de ce ei si companiile pe care le reprezentau ar trebui sa doneze”, povesteste Mario De Mezzo, fundraiser.

In opinia lui, generozitatea nu tine atat de mult de natura omului, cat este legata de educatia pe care a primit-o. Tot el explica faptul ca fundraiserii au si rolul de a educa, cerand indivizilor sau companiilor donatii, cu privire la cauza lor. „Educatia este intotdeauna cea care completeaza structura ta interna si arhitectura ta interna”, mai spune Mario.

Afla mai multe despre importanta actiunilor de fundraising in Romania si educarea copiilor in acest sens, acum, la Meditatii pentru parinti.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s