Cancer mamar-incidenta si preventie

Cancerul reprezinta a doua cauza de deces dupa bolile cardiovasculare, iar cancerul mamar reprezinta prima cauza de deces prin cancer la femei.

Ignoranta, spaima de diagnostic, lipsa educatiei, fac ca in tara noastra, boala sa fie descoperita prea tarziu, in stadii avansate, cand tratamentul ramane adesea paliativ si extrem de costisitor.

Frica de realitate dar si tot mai multi vanzatori de iluzii au ca rezultat prezentarea tardiva la medic, tratamente agresive si mai ales suferinta!

Ce pacat sa se intample toate acestea, in conditiile in care un control de rutina poate salva viata! Descoperit in stadiu de inceput, cancerul mamar se poate trata si chiar vindeca! Amanunte aflam astazi la “Traieste sanatos cu Simona” de la dr. Elena Claudia Teodorescu, medic primar radiologie si imagistica medicala.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s