Potentialul tau ca femeie

Cand simti ca ceva te tine inapoi, priveste mai intai in interiorul tau si gandeste-te daca tu chiar iti recunosti potentialul. Andreea Marin ne spune mai multe, la Pretuieste Viata.

Femeia este o creatura atat de complicata, atat prin modul ei de a fi, cat si prin ceea ce a devenit in urma schimbarii vremurilor. Ea este emotiva, dar este si puternica. Este o mama si o sotie, dar are si pasiuni personale si ambitii profesionale. Este curajoasa tocmai pentru ca isi recunoaste vulnerabilitatile.

Esti o femeie cu potential. Tu, familia ta, sotul, copiii, colegii de la serviciu, clienţti, toti vor de la tine cate ceva. Si, in toata aceasta larma, este greu sa ajungi sa ramai ceea ce esti cu adevarat. Care e rolul tau: sa-i multumesti pe toti cei din jur, lasandu-te pe tine la urma? Cine esti tu, de fapt? Mai stii?” – le intreaba Andreea Marin pe privitoare.

Nu este greu sa iti recunosti potentialul. Problema este ca agitatia din jurul tau te face sa il uiti. Afla aici sfatul realizatoarei.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Un comentariu la „Potentialul tau ca femeie”

  1. Buna Andreea,
    sunt o domnisoara de 22 de ani, in cautarea potentialului meu ca „domnisoara”, cà doar nu este asa, fiecare la rindul lui?
    Locuies in Italia, unde totul este frumos si emancipat, dar totodata ne simtim pe un pod instabil. Am fost aruncata in tara aceasta la doar 14 ani si multe am vàzut si am explorat si tot inca o cale nu am luat. Anxietatea si insomnia mi s-a aruncat in bratele mele si sìnul meu. Sà revin la stafeta care ai lansat-o femeilor, in aceste 15 min de fuga ce intrebari trebuie sa ne punem?ce trebuie sà simtim ,ca intradevar sà vedem o schimbare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s