Calatoria in spatiu a membrilor Baneasa Kids Club!

Pentru intalnirea membrilor Baneasa Kids Club din data de 4 august, Shoppy le-a pregatit tuturor o extraordinara excursie in spatiu! Copiii se vor „plimba” prin Univers si vor descoperi o multime de lucruri despre planete.

 

Vor topai pe Luna si vor invata sa pozitoneze corect planetele. Vor dansa cu cercurile planetei Saturn si vor face intreceri cu avioanele, acestea fiind numai cateva dintre activitatile propuse.  
Vom mai avea si un invitat surpriza, pregatit sa povesteasca cat mai multe despre galaxia in care traim.  
 
Astfel toti membrii Baneasa Kids Club sunt asteptati sambata, 4 august, incepand cu ora 11:00 sa il ajute pe Shoppy in aceasta situatie de maxima importanta.   
 
Epika Lounge, situat la parterul Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City va deveni terenul nostru de joaca.   
 
Mai multe informatii despre club, despre evenimentele si concursurile organizate, alaturi de fotografiile de la intalniri, puteti gasi oricand pe site.  
 
In prima sambata din fiecare luna, copiii cu varste intre 4 – 10 ani inscrisi in club isi dau intalnire pentru a participa la diverse activitati interesante, ateliere si petreceri.
 
inscrierea in Baneasa Kids Club este gratuita si foarte simpla. Este suficient sa completati formularul disponibil atat la birourile de informatii din Baneasa Shopping City, cat si online, pe www.baneasakidsclub.ro .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s