BikeFest 2017 promite cele mai distractive competitii si activitati!

BikeFest 2017 promite cele mai distractive competitii si activitati!

Asociatia Green Revolution ii asteapta pe biciclistii mari si mici la BikeFest 2017, a saptea editie a celui mai distractiv eveniment pe 2 roti. Intalnirea are loc in zilele de 2 si 3 septembrie 2017, in Parcul Izvor, din Bucuresti.

„Ne bucuram sa organizam, pentru al saptelea an consecutiv, un eveniment pentru gasca de biciclisti. BikeFest este un eveniment despre biciclistii pentru care ziua incepe cu bicicleta si se termina tot cu ea, pentru care «pe doua roti» inseamna un stil de viata, locul unde se intalnesc cu gasca lor. Continuitatea lui nu face decat sa ne consolideze convingerea ca Biciclistul urban este noul locuitor al Bucurestilor. Am pregatit impreuna cu partenerii nostri un adevarat festival al biciclistului urban, cu doua curse interesante, cu activitati diverse, care se adreseaza unui public variat. Va asteptam in numar cat mai mare si anul acesta sa ne bucuram de un adevarat festival al bicicletei si biciclistilor”, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Programul BikeFest 2017 vine cu o multime de noutati, activitati atat pentru pasionatii de ciclism, cat si pentru cei care tocmai au dat jos rotile ajutatoare.

BikeFest 2017 pentru copiii biciclisti si familii

Sambata, pe 2 septembrie, copiii se pot intrece la Kids Race, de la ora 17:00.

Iar duminica, pe 3 septembrie, de la ora 15:00, parintii isi pot lua picii la plimbarea Doi pe bicicleta, cea mai amuzanta competitie dedicata cuplurilor, prietenilor sau familiei.

De asemenea, in cele doua zile ale evenimentului, copiilor le sunt dedicate o serie de activitati, la care pot participa pentru a invata lucruri noi, precum: ateliere de pictura si desen, facepainting, workshop-uri, creatii handmade, reciclare creativa, modelaj, design textile.

BikeFest 2017 pentru iubitorii de plimbari

Pe 3 septembrie, veti putea urmari Turul ciclist caritabil, de la ora 17:00. Pentru al patrulea an consecutiv, Asociatia Green Revolution doneaza biciclete tinerilor sau copiilor care au nevoie. Sunt asteptati cat mai multi membri ai comunitatii de biciclisti sa se alature acestei cauze nobile. Pentru fiecare 20 de biciclisti prezenti in tur, Asociatia va dona o bicicleta unui copil care are nevoie de ea pentru a merge in fiecare zi la scoala.

Tot duminica, de la ora 09:00 si pana la ora 15:00, va avea loc World Class cycling marathon, cel mai mare maraton de ciclism din Romania. 200 de biciclete si cei mai buni instructori de ciclism si aerobic sunt pregatiti sa ofere o atmosfera plina de energie pe durata celor 5 ore de maraton. Inscrierile se fac aici.

BikeFest 2017 pentru amatorii de viteza

In data de 2 septembrie 2017, pentru al doilea an consecutiv, Green Revolution si NoMad invita biciclistii la URBAN RACE, singurul concurs de bicicleta care porneste si se incheie in curtea Palatului Parlamentului. Biciclistii vor putea participa la una dintre cele doua curse: Urban Race MTB, dedicata mountain bikerilor si Urban Race ROAD, pentru iubitorii curselor de sosea. Cele doua curse au ora de start si premii diferite. Detalii despre concurs gasiti aici.

Cursa Urban MTB va incepe la ora 9:00 si se va incheia la 10:00, plus o tura. Traseul va avea 5.9 km. Cursa Urban Race ROAD va incepe la ora 11:00 si se va incheia la 12:00, plus o tura. O tura va avea 5,5 km. Criteriul de baza pentru finalizarea competitiei este parcurgerea traseului intr-o ora, plus un tur.

Ridicarea kit-urilor de concurs se va face in zilele de joi si vineri, 31 august si 1 septembrie, intre orele 17:00 si 21:00, din Parcul Izvor.

Tot sambata, mai au loc si Speed Race, pentru cei care au nevoie sa isi testeze nivelul adrenalinei, si X-treme Bike: Scoala de Pedalat, pentru pasionatii de sarituri cu bicicleta si alte trucuri.

Alte activitati de la BikeFest 2017

Participantii la competitii si curiosii vor mai avea parte de multe alte surprize, pe 2 si 3 septembrie.

Se vor putea uita prin BikeFest Expo, unde cele mai importante magazine si cei mai cunoscuti producatori de biciclete vin cu super oferte la biciclete si accesorii.

Pasionatii de biciclete vechi vor putea vizita talciocul Amsterdam Storiesun proiect prin care prezinta biciclete cu poveste, aduse din Amsterdam.

Vor mai fi si o multime de expozanti cu obiecte handmade si concerte cu trupele The Motans, The Kryptonite Sparks, Gramofone.

Pentru orice detalii despre BikeFest 2017, intra pe www.bikefest.ro.


6 comentarii la „BikeFest 2017 promite cele mai distractive competitii si activitati!”

  1. Pingback: Ajuta copiii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s