#EpicTalk2019, cel mai important eveniment de promovare a sanatatii relationale, are loc pe 26 octombrie!

Sambata, 26 octombrie 2019, ora 14, va avea loc conferinta #EpicTalk2019, cel mai important eveniment de promovare a sanatatii relationale organizat de catre Pagina de Psihologie si Mozaic Media, in Bucuresti. in cautarea adevarului despre noi si despre relatiile care ne cresc, ii au alaturi pe cei mai bravi experti ai momentului:

  • Psihologul Aurora Liiceanu
  • Psihologul Diana Stanculeanu
  • Jurnalista Sanda Nicola
  • Preotul Francisc Dobos
  • Activistul Dragos Bucurenci
  • Psihologul Gáspár György

Cele sase discursuri epice vor fi urmate de o sesiune de intrebari purtate deschis intre speakeri si public, in cadrul unui panel coordonat de Amalia Enache, gazda si moderatoarea conferintei.

Evenimentul este destinat persoanelor ce vor sa-si imbunatateasca relatiile cu parintii partenerilor, adultilor ce isi doresc sa-si explice anumite comportamente pe care le au in relatia cu fratii, cu copilul invizilbil, sau cu divinitatea, acelora ce vor sa-si depaseasca limitele prin traversarea propriilor bariere interioare, precum si persoanelor interesate de procesul de dezvoltare personala si autocunoastere. Daca vrei sa afli adevaratele cateva secrete despre cele mai importante adevaruri si picanterii ale relatiilor, fii parte din #RevolutiaRelationalainRomania, si haide sa scriem, impreuna, istorie.

Aurora Liiceanu este doctor in psihologie, autoare a unor lucrari in acest domeniu, cercetator senior la Institutul de Filosofie si Psihologie „ Constantin Radulescu-Motru ”, din cadrul Academiei Romane, Experienta pedagogica include colaborarea cu diferite universitati din Romania, dar si din Canada si Franta. Va urca pe scena pentru a ne vorbi despre relatia dintre soacre si nurori.

Diana Stanculeanu este psihoterapeut si coordonator de program al organizatiei „Salvati Copiii”, absolventa a Facultatii de Psihologie si stiintele Educatiei, dar si a scolii de Psihioterapie din cadrul Asociatiei Romane de Terapii Cognitiv Comportamentale, un program de doctorat in pregatire la Universitatea Bucuresti, ne va aduce in prim-plan relatia dintre frati si surori

Sanda Nicola este una dintre cele mai apreciate jurnaliste ale Romaniei, licentiata in stiintele sociale si absolventa a cursurilor de jurnalism BBC School, are o experienta de peste douazeci de ani la stiri (atat la pupitru, dar mai ales in transmisiuni din mijlocul evenimentelor), autoare a cartii „Carte de Identitate”, ne va detalia in cadrul evenimentului, despre relatia dintre fricile si anxietatile noastre.

Francisc Dobos este preot, incardinat in Arhidieceza de Bucuresti, Purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucuresti, dar si Presedinte Signis Romania. Vom discuta, impreuna, despre Dumnezeu in om si despre om in Dumnezeu.

Dragos Bucurenci este activist civic, consultant, trainer de comunicare si jurnalist. A fondat Asociatia MaiMultVerde, una dintre cele mai cunoscute organizatii ecologiste din Romania, a colaborat cu mai multe ziare si reviste, dar a realizat si emisiuni de televiziune. Pe scena evenimentului #EpicTalk 2019, ne va ajuta sa deslusim legatura dintre identitate si sexualitate.

Gáspár György este psiholog clinician, psihoterapeut relational, co-fondator al conceptului paginadepsihologie.ro, Presedinte al Asociatiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie, precum si autor a mai multor carti de specialitate. Tema dezbatuta alaturi de el va fi despre copiilor invizibili

Detalii si inscrieri pe www.paginadepsihologie.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s