Copiii care vor sa practice tenis, asteptati pe 21 septembrie la Cupa Nascut pentru Sport

La Centrul National de Tenis Bucuresti (Bd. Pierre de Coubertin, nr. 11, sector 2, Bucuresti) are loc sambata, 21 septembrie, cea mai mare selectie de identificare a talentului nativ la tenis in randul copiilor intre 5 si 8 ani din Bucuresti si judetul Ilfov.

Selectia este organziata de Federatia Romana de Tenis, alaturi de Asociatia Junior Sport (prin Revista „Nascut pentru Sport”) si Ministerul Educatiei Nationale si se adreseaza copiilor nepracticanti de sport (nelegitimati).

Federatia Romana de Tenis colaboreaza cu 7 cluburi sportive (cate un club din fiecare sector al Capitalei si unul din judetul Ilfov), iar reprezentantii acestora, alaturi de specialistii desemnati de catre organizatori, vor selectiona, dintre toti participantii, pe cei mai talentati 7 copii – cate 1 din fiecare sector si 1 din judetul Ilfov.

Copiii selectionati vor avea ocazia sa-si inceapa activitatea sportiva la unul din cluburile sportive participante, iar restul participantilor vor primi premii din partea organizatorilor si discounturi la cluburile respective.

Selectia va dura o zi si va avea loc, spre bucuria copiilor si parintilor, sub privirile unor mari campioni ai tenisului romanesc, invitati de catre Federatia Romana de Tenis.

Setul de teste si probele de selectie, mijloacele prin care se va face selectia, dar si materialele necesare desfasurarii selectiei, vor fi puse la dispozitie de Federatia Romana de Tenis.

Cele 7 cluburi sportive participante la Cupa Nascut pentru Sport sunt: Tenis Prim Club, ACS Tenis Masters, Daimon Sport Club, ACS Politehnica, Tenis Club 2000, AS Club Elite Tenis, ACS Tennis Team.

Evenimentul se afla la cea de-a doua editie (prima a fost in iulie 2016), iar ambele sale editii fac parte din campania permanenta „Trimiteti copiii la sport”, campanie initiata, in urma cu 8 ani, de catre Asociatia Junior Sport.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s