Ziua Internationala a Animalelor la Gradina ZOO

Plantezi o floare si intri gratuit la ZOO!

Dragi prieteni mici si mari, va asteaptam la Gradina Zoologica alaturi de maimutele curioase, pelicanii pofticiosi, leii fiorosi, elegantele pasari flamingo si multi, multi altii la o zi speciala: Ziua Internationala a Animalelor.

Sambata, 1 Octombrie, incepand cu ora 14.00 vom planta, vom desena si ne vom bucura impreuna cu rama OLI, micutul prieten tarator, de Ziua Internationala a Animalelor. De asemenea, cei mici vor face torturi din fruncte si legume, pe care le vor da apoi animalelor! 

INTRAREA va fi GRATUITA pentru toti copiii care vin costumati in animalul preferat si aduc o floare de sezon pentru a fi plantata la ZOO.

Gradina Zoologica Baneasa, infiintata in anul 1955, este recunoscuta ca fiind cea mai frumoasa si diversificata Gradina Zoologica din Romania, ea adapostind nu mai putin de 3000 de exemplare de animale, reptile, pasari, insecte si pesti, unele dintre ele aflate, din pacate, pe cale de disparitie. 

Aventurile ramei Oli de Olga Gudynn este o poveste despre curaj si ambitie si, nu in ultimul rand, despre puterea miraculoasa a fructelor si legumelor. Fiecare carte vanduta va ajuta la amenajarea unui atelier de arta in Spitalul Marie Curie, pentru ca ne dorim sa inseninam viata copiilor bolnavi de leucemie si cancer. Olga Gudynn va dona jumatate din drepturile de autor pentru amenajarea acestui atelier. Cealalta jumatate apartine fiului ei, Andreas, care a fost coautor. Andreas este mare iubitor de animale si isi doreste sa faca voluntariat la ZOO in timpul sau liber.

De asemenea, Editura Pandora M va dona carti pentru biblioteca micutilor pacienti de la Spitalul Marie Curie.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s