Zambetele si rasetele la Baneasa Shopping City!

Lumea copiilor fericiti a fost in ultimele doua saptamani la Baneasa Shopping City! Daca nu stiai sau daca nu ai apucat sa ajungi alaturi de cel mic, mai aveti la dispozitie inca doua zile sa va luati Cetatenia de Copilarie!

Ia-ti cetatenie de copilarie – a fost indemnul pe care Baneasa Shopping City l-a lansat parintilor si copiilor, printr-o serie de ateliere educative si activitati interactive, care pentru cateva ore ii determina pe cei mici sa invete lucruri noi si pe cei mari sa isi aduca aminte de copilarie.

Pentru cateva ore, pe Taramul Copilariei, copiii si-au ghidat parintii pe traseul jocurilor atent selectionate. Activitatile au inceput de la parterul intrarii in mall, unde copiii s-au distrat intr-un photo booth, singuri sau alaturi de parinti, pentru a-si oficializa pasapoartele in vederea obtinerii cetateniei. Apoi au fost intampinati de diverse activitati special gandite pentru ei.

Copiii s-au lasat desenati, fetitele au defilat intr-o adevarata parada a modei si au participat la workshop-ul de styling. De asemenea, atelierele creative au oferit copiilor posibilitatea de a-si da frau liber imaginatiei – au creat picturi pe sticla, bijuterii handmade, au invatat tehnica modelajului si pictura pe textile.

Pentru cei mai curiosi dintre copii, s-au desfasurat si ateliere de experimente stiintifice. Acolo, cei mici au fost invatati sa ridice o maslina cu ajutorul unui pahar fara a o atinge si sa atinga un balon cu un ac fara a-l sparge.

Una din activitatile propuse de-a lungul acestor doua saptamani i-a facut pe cei mici sa isi surprinda parintii aratandu-le cat sunt de indemanatici la volan!

La fiecare activitate sau atelier, cei mici au primit viza de cetatean al copilariei si s-au bucurat de numeroase surprize din partea Baneasa Shopping City.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s