Asociatia Miscare de Tabara Yuppi ofera zambete copiilor bolnavi

Asociatia Miscare de Tabara Yuppi lanseaza din 15 iunie campania de strangere de fonduri prin SMS: Ofera Zambete copiilor cu diabet si boli oncologice.

Initiativa vine in beneficiul copiilor care participa la taberele de recreere terapeutica organizate de asociatie in vara acestui an. Cei interesati pot sprijini aceasta campanie, donand 2 euro prin SMS la numarul 8835 (disponibil in retelele Orange, Vodafone si Telekom Romania Mobile).

„Aceasta tabara ofera copiilor experiente care le schimba viata„, spune presedintele asociatiei si conducatorul de tabara Zsuzsa Laszlo

„Cand, la intalnirea de dupa tabara, la intrebarea mea << Cum v-ati simtit? >> mi s-a raspuns cu un << Uaauuu, super! mai vrem sa mergem >>, am inteles tot ce trebuia: impactul asupra copiilor a fost extrem de pozitiv, si-au imbunatatit perceptia asupra propriei lor persoane – au realizat ca pot face orice, in mod constient si controlat, intr-un cuvant au inteles ca sunt si ei OAMENI NORMALI!”, a explicat Dr. Cret Victoria, medic primar pediatru, specialist endocrinologie, genetica, diabetologie pediatrica, medic voluntar recrutant pentru Tabara Yuppi in judetul Cluj.

Sumele stranse prin aceasta campanie vor fi utilizate in aceasta vara pentru gazduirea copiilor in cele trei tabere organizate de asociație:

  • Tabara pentru Adolescenți cu Diabet care se va desfasura intre 27 iunie-4 iulie
  • Tabara pentru Copii cu Diabet 25 iulie-1 august
  • Tabara pentru Adolescenți cu Boli Oncologice 22-29 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s