Zambet frumos si sanatos

De-a lungul anilor, stomatologia digitala a cunoscut un adevarat progres. In prezent, s-a ajuns pana acolo incat se pot simula pe calculator tratamentele dentare, astfel incat pacientii sa poata pre-vizualiza cum vor arata in urma unui tratament cu implanturi, coroane sau fatete dentare.

Conceptul se numeste “Digital Smile Design” si a aparut de doi ani pe piata din Romania. Amanunte aflam de la dr. MONICA HAZIZI si dr. KLODIAN HAZIZI, medici stomatologi, la Denttaglio Clinic, la Traieste sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s