Workshop: Despartirile din viata noastra

Pentru a trece mai usor peste o despartire, participa la un nou Workshop AmaneSer, pentru a trece de la tristete la liniste.

Fie ca este vorba de pierderea cuiva drag si ai nevoie sa accepti disparitia sa din viata ta, fie ca esti pe punctul de a te desparti de cineva sau te-ai despartit deja, ai nevoie sa dai un restart.

In acest scop, vino sa o intalnesti pe Aleth Naquet, formatoare prin Metoda ESPERE, in zilele 23 si 24 februarie, in workshop-ul „Despartirile din viata noastra…cum le depasim pentru a merge mai departe?”. Atelierul are loc la UZINEXPORT Bucuresti, de la ora 09:30 pana la 18.00.

Vei descoperi alaturi de alti participanti ca viata este o succesiune de pierderi si regasiri, sau, mai bine zis, o succesiune de “nasteri”. Vei afla cum momentele de tristete repetate, necesare sau impuse existentei tale, pot fi un imbold pentru dezvoltarea si maturizarea ta si cum sa treci peste aceste momente ramanand tu insati/insuti.

Trainingul va consta in punerea in practica a instrumentelor comunicarii, pornind de la experientele si trairile participantilor.

Taxa de participare este de 190 de euro. Plata se poate face fie la sediul AmaneSer, fie prin contul bancar RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Tiriac Bank, pentru SC Amaneser Training SRL.

Participand la workshop, vei primi atestare internationala eliberata de Centrul ADRES – institutia din Franta abilitata de Institutul ESPERE sa deruleze in Romania programele de formare de Traineri si Consultanti in Metoda ESPERE® in colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din Romania.

Pentru inscrieri, trimite un e-mail la adresa amaneser@amaneser.ro sau suna la unul dintre numerele de telefon: 021/327.54.45 / 0723.396.368. De asemenea, afla mai multe despre workshop pe site-ul AmaneSer sau pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s