Voltaj Academy asteapta toti copiii talentati!

Scoala de muzica Voltaj Academy este locul in care talentul, munca si pasiunea pentru muzica se imbina pentru a crea un produs muzical complet.

In urma experientei acumulate de-a lungul carierei muzicale, Calin Goia si colegii sai au decis sa deschida o scoala de muzica al carei scop final este de a descoperi si promova noi talente.

Ne dorim ca in urma finalizarii cursurilor scolii, cursantii nostri sa formeze trupe care sa poata face fata cu succes oricarei scene din Romania si nu numai”, a declarat cantaretul Calin Goia.

Cursurile la Voltaj Academy incep in luna septembrie si vor debuta in data de 27 septembrie cu un un spectacol in aer liber sustinut de cursantii scolii si unde se va canta 100% live, acestia fiind acompaniati de o trupa de instrumentisti. Profesorii, cursantii dar si partenerii scolii vor avea un dublu motiv de petrecere, intrucat in aceeasi zi va avea loc si deschiderea oficiala, la sediul scolii.

Noul an scolar la Voltaj Academy se anunta plin de evenimente muzicale. Tot din acest an, unul dintre prietenii apropiati ai trupei Voltaj, George Andrei, un copil nevazator de 13 ani si un pianist foarte talentat, este si primul bursier Voltaj Academy, la sectia canto. George a cantat pe marile scene alaturi de trupa Voltaj, reusind intotdeauna sa transmita multa emotie publicului si sa creeze momente cu adevarat speciale.

Este modul nostru de a sustine noile talente, atat copii dar si tineri pasionati de muzica si care isi doresc sa munceasca pentru a-si cladi o cariera muzicala, dar care din pacate nu pot sustine financiar studiul necesar. De aceea am creat aceste burse, pentru ca ne dorim sa le oferim tot sprijinul nostru, inclusiv financiar, acelor tineri aflati la inceput de drum, dar care merita sa fie auziti”, a continuat Calin Goia.

Voltaj Academy are doua sedii, in Bucuresti si in Cluj-Napoca. Pentru a afla cum te poti inscrie si ce cursuri ofera aceasta scoala, intra pe site-ul oficial.

vtj_academy_logo


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s