#VirtuallyTogether la cea de-a V-a ediție a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10k -Virtual Run

 

Cum ne invatam copiii sa aiba un stil de viata sportiv ? Cu siguranta, cea mai buna metoda este sa practicam noi parintii, sport.

Asa ca, sambata 22 august, ai ocazia sa ii arati copilului tau ca esti activ, prin participarea la competitia virtuala de alergare UNIQA Asigurări Bucharest Family&10K.

Ce trebuie sa faci?

Descarca aplicatia RunRomania și inscrie-te pentru cursa de 5 km sau pentru cea de 10 km. Grabeste-te, pentru a primi prin curier tricoul și numarul de concurs la timp!

Detalii gasesti si pe site-ul evenimentului  www.bucuresti10km.ro .

Cum se va desfasura cursa?

Alergatorii vor lua startul in acelasi timp, chiar daca pe traseele alese de ei insisi, fiecare pentru cauza pentru care au optat, in speranta ca, in acest fel, se va genera, macar o parte, din energia buna, pe care o creaza un astfel de eveniment.

Timp de 3 ore, Bucharest RUNNING CLUB  va transmite in direct pe pagina de FB a evenimentului, pe YouTube si pe aplicatia #RunRomania.

Anul acesta, organizatorii isi doresc sa vina in sprijinul ONG-urilor asociate evenimentului, afectate de evenimentele din ultima perioada. Asa ca, in formularul de inregistrare la editia 2020 a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, exista optiunea ca alergatorii sa doneze in plus pentru ONG-ul pe care aleg sa il sprijine.

Cine va mai participa?

Si-au anuntat prezenta la alergarea din 22 august campioanele olimpice Viorica Susanu, Camelia Mihalcea, Loredana Dinu, Monica Roșu, precum si multi altii!

 

Alearga in siguranta pe traseul ales chiar de tine!

Editia virtuala a UNIQA Asigurari Bucharest Family & 10k este sustinuta de: UNIQA Asigurari- sponsor oficial.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s