Virgil Iantu: Tatii sunt entertaineri

Virgil Iantu: Tatii sunt entertaineri

O noua editie Tati in dialog ne-a oferit ocazia sa ne revedem cu Virgil Iantu, un drag prieten Itsy Bitsy. Ghidat de Alex Zamfir, gazda emisiunii, indragitul prezentator TV ne-a vorbit despre cum vede el rolul de tata, despre ce putem invata de la copii si despre cele mai noi proiecte ale sale.

Cu toate ca nu credem ca mai are nevoie de vreo prezentare, tinem sa amintim macar cele mai recente succese ale lui Virgil Iantu, de la sprijinul sau activ in campania 1 Iunie Zi Libera, la lansarea cartii „Copiii spun… emotiile sunt bune” si pana la proiecte care urmeaza sa ne uimeasca.

Insa, inainte de toate, il admiram pe Virgil Iantu pentru ca este un tata atat de responsabil, implicat si dedicat pentru fetita lui, Jasmina.

Sunt jucaus, sunt foarte aproape de varsta ei si cu mintea si cu comportamentul si imi place sa fiu asa”, ne-a spus el, despre stilul lui de parenting. „Cred ca e unul dintre secretele pe care, daca le pui in practica, o sa ai un copil care iti este prieten si care e aproape de tine si deschis.”

Asa cum ne-a obisnuit si in emisiunile cu si pentru copii, si in rolul de tata, Virgil Iantu pune mare pret pe sinceritatea parintilor fata de micutii lor.

„Raspunsurile copiilor erau surprinzatoare pentru ca ei sunt sinceri”, isi aminteste el. „Raspunsurile lor erau nefiltrate, negandite, nediplomatice. Si noi nu mai suntem obisnuiti sa vorbim asa, nu mai suntem sinceri, mintim foarte des.”

In acelasi timp, prezentatorul considera ca rolul tatilor in familie este mai mult de entertaineri, in timp ce le vede pe mame mai pragmatice si mai organizate. Insa, de ambele parti, el insista pe ideea de timp de calitate in familie.

Descopera editia integrala a emisiunii „Tati in dialog” in podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s